Menú

Accessibilitat

El portal seuelectronica.vilanova.cat s'ha construït amb l'ànim de facilitar l'accés universal a totes les persones que el consulten independentment del context tècnic d'ús amb què ho fan (tipus de dispositiu, programari, velocitat de la connexió, condicions ambientals, etc.) i de les seves capacitats, físiques, sensorials o intel·lectuals.

Per això, es treballa amb l'objectiu d'adaptar tot el web a les recomanacions del W3C (World Wide Web Consortium) per tal d'eliminar les barreres que dificulten l'accés a la informació i la comunicació. Aquestes recomanacions es concreten en les pautes d'accessibilitat del web WCAG.

El compromís de l'Ajuntament és arribar a complir el nivell de conformitat doble-A (AA), d'acord amb el que estableixen:

  • La Directiva (UE) 2016/2102 del Parlament Europeu i del Consell, de 26 d'octubre de 2016, sobre l'accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils dels organismes del sector públic
  • El Reial Decret 1494/2007, de 12 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament sobre les condicions bàsiques per a l'accés de les persones amb discapacitat a les tecnologies, productes i serveis relacionats amb la societat de la informació i mitjans de comunicació social.
  • La Llei 13/2014, del 30 d'octubre, d'accessibilitat, de la Generalitat de Catalunya.
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord