Menú

Com accedir a La meva carpeta

L'Administració oberta és la plataforma de gestió en línia que l'Ajuntament ofereix a la ciutadania. La Carpeta Ciutadana és la part de l'Administració Oberta que et presenta el contingut específic relacionat amb tu (expedients, anotacions al Registre, dades fiscals, etc.) i et permet realitzar més tràmits. Si vols saber més sobre elles, fes clic als seus enllaços.

No s'ha de confondre aquesta plataforma amb el Servei de Tramitació Avançada, que ofereix formularis que es signen digitalment, amb totes les garanties jurídiques (per exemple, la sol·licitud genèrica). Pots consultar com resoldre els problemes en la tramitació mitjançant el Servei de Tramitació Avançada.

Per accedir a la Carpeta Ciutadana cal

Pas 1

Disposar d'un certificat digital vàlid o d'un CIP (Codi d'Identificació Personal). Actualment no és possible accedir-hi amb idCAT Mòbil ni amb Cl@ave. Però podem fer servir aquests dos sistemes d'identificació per demanar el CIP.

Pas 1

Pas 4

- Si no ets ciutadà/ana de Vilanova i no has tingut mai relacions amb aquest ajuntament, malgrat que tinguis certificat digital, et caldrà sol·licitar l'alta a la Carpeta Ciutadana.

Pas 4
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord