Menú

Canals d'accés als serveis

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú us escolta. I ho fa per diferents canals de comunicació.

Com a norma general cal consultar el Catàleg de tràmits i gestions, on trobareu tota la informació dels tràmits que ofereix l'Ajuntament, com podeu accedir-hi i quina documentació necessiteu.

Per Internet

Al detall del tràmit, al Catàleg de tràmits i gestions trobareu l'enllaç al formulari específic per iniciar la tramitació.

Des de l'Administració Oberta podeu iniciar alguns tràmits (consulteu el Catàleg de tràmits i gestions, per a més informació), aconseguir justificants d'empadronament, accedir a la vostra informació tributària ...

  • A través del formulari Incidències, queixes i suggeriments ens podeu fer arribar millores a desenvolupar, suggeriments a tenir en compte, o incidències que cregueu que cal solucionar.
  • Si voleu posar-vos en contacte amb l'alcaldessa, podeu fer servir el següent formulari.

Si voleu donar la vostra opinió sobre l'Ajuntament en general, podeu contestar l'enquesta Valora l'Ajuntament .

L'Ajuntament també és present a les xarxes socials. Tot i que no són canals adients per realitzar tràmits, els vostres comentaris són benvinguts.

Presencialment

A l' Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) podeu iniciar la majoria de tràmits i gestions de l'Ajuntament. També hi podeu trobar informació general de la ciutat.

Si ho preferiu, podeu consultar al Directori totes les oficines i serveis municipals .

Per correu electrònic

Consulteu el correu electrònic de totes les regidories, les societats municipals o les oficines i serveis municipals (al detall de cada fitxa).

L'Ajuntament t'informa que el sistema establert per comunicar incidències, queixes i suggeriments per Internet es mitjançat aquest formulari web . Si us plau, no feu servir el correu electrònic per a aquest tipus de comunicacions.

Per telèfon

Els telèfons d'informació municipal són el 010 (si es truca des de Vilanova) i el 93 814 39 00 (en qualsevol cas). Per a trucades als serveis i/o persones de l'Ajuntament, marqueu el 93 814 00 00 i a continuació l'extensió corresponent ( accés a les diferents extensions ). En tots els casos, el preu de la trucada és el de la tarifa urbana general.

Per correu postal

Podeu comunicar-vos també amb l'Ajuntament mitjançant correu postal a l'adreça:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8
08800 Vilanova i la Geltrú

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord