Menú

Canals d'accés als serveis

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú t'escolta. I ho fa per diferents canals de comunicació. Escull el que més et convingui.

Per Internet

Des de l'Administració Oberta pots iniciar tràmits, aconseguir justificants d'empadronament, accedir a la teva informació tributària ...

Al Catàleg de tràmits i gestions trobaràs tota la informació de quins tràmits ofereix l'Ajuntament, com pots accedir-hi, quina documentació necessites per empadronar-te, com tramitar una llicència...

A través del formulari Incidències, queixes i suggeriments ens pots fer arribar millores a desenvolupar, suggeriments a tenir en compte, o incidències que creguis que cal solucionar.

Si et vols posar en contacte amb l'alcaldessa, pots fer servir el següent formulari .

Si vols donar la teva opinió sobre l'Ajuntament en general, pots contestar l'enquesta Valora l'Ajuntament .

L'Ajuntament també és present a les xarxes socials . Tot i que no són canals adients per realitzar tràmits, els teus comentaris són benvinguts.

Presencialment

A l' Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) s'hi poden iniciar la majoria de tràmits i gestions de l'Ajuntament. També hi pots trobar informació general de la ciutat.

Si ho prefereixes, pots consultar al Directori totes les oficines i serveis municipals .

Per correu electrònic

Correu electrònic de totes les regidories i de les societats municipals (al detall de cada fitxa).

L'Ajuntament t'informa que el sistema establert per comunicar incidències, queixes i suggeriments per Internet es mitjançat aquest formulari web . Si us plau, no facis servir el correu electrònic per a aquest tipus de comunicacions.

Per telèfon

Els telèfons d'informació municipal són el 010 (si es truca des de Vilanova) i el 93 814 39 00 (en qualsevol cas). Per a trucades als serveis i/o persones de l'Ajuntament, marca el 93 814 00 00 i a continuació l'extensió corresponent ( accés a les diferents extensions ). En tots els casos, el preu de la trucada és el de la tarifa urbana general.

Per correu postal

Pots comunicar-te també amb l'Ajuntament mitjançant correu postal a l'adreça:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8
08800 Vilanova i la Geltrú

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord