Menú

Data i hora de la Seu

Data i hora oficials de la Seu electrònica

La data i hora oficials de la Seu electrònica serveixen de referència per al còmput de terminis dels tràmits que realitzeu amb l'Administració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Consulteu la data i hora oficials de la Seu:

Criteris d'aplicació

Per al còmput de terminis de qualsevol tràmit, la data i l'hora oficials de la Seu, consultables des d'aquesta mateixa pàgina, seran les que tindran validesa legal i no les de l'equip des del qual es realitzi el tràmit (tal com disposa l'article 26.1 de la Llei 11/2007, de 22 de juny, d'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics).

Pel que fa a la data i l'hora del tràmit realitzat des de la Seu, es tindran en compte les de confirmació del tràmit, quan el ciutadà confirma la sol·licitud i/o els documents i rep el rebut corresponent del Registre. Per exemple, suposem un tràmit administratiu el termini del qual acaba el 20 de setembre. Si comences a emplenar la sol·licitud a les 23:50 hores però acabes a les 00:10 hores de l'endemà, la sol·licitud estarà fora de termini.

A més, cal tenir en compte que els tràmits realitzats en dies inhàbils s'entendran efectuats el primer dia hàbil següent.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord