Menú

Esquema Nacional de Seguretat

El Reial decret 311/2022, de 3 de maig, pel qual es regula l'Esquema Nacional de Seguretat en l'àmbit de l'Administració Electrònica, estableix els principis bàsics i requisits mínims requerits que han d'aplicar les administracions públiques per assegurar l'accés, integritat, disponibilitat, autenticitat, confidencialitat, traçabilitat i conservació de les dades, informacions i serveis utilitzats en mitjans electrònics que gestionin en l'exercici de les seves competències.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, en data 24/11/2023, ha rebut la certificació en el NIVELL MITJÀ de l'Esquema Nacional de Seguretat per als sistemes d'informació que donen suport a la seu electrònica i els serveis d'informació web municipal, segons declaració d'aplicabilitat vigent, v 2.0.

Aquesta certificació obliga a realitzar auditories bianuals de seguretat per entitats de certificació acreditades pel Centre Criptològic Nacional.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord