Menú

Interoperabilitat

La Llei 39/2015 del procediment administratiu comú de les administracions públiques reconeix el dret de la ciutadania a relacionar-se amb les Administracions Públiques per mitjans electrònics i a no presentar dades o documents que estiguin en el seu poder.

L'Ordenança Reguladora de l'Administració Electrònica de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, disposa que no caldrà aportar documents que estiguin en poder de l'Ajuntament o d'altres administracions públiques.

Per altra banda, l'article 10.1.b) de la Llei 29/2010, de 3 d'agost, d'ús dels mitjans electrònics al sector públic de Catalunya, obliga a la difusió per mitjans electrònics del “Catàleg de Dades i Documents interoperables que són en poder de les Administracions Públiques”, que haurà d'estar disponible a la Seu electrònica municipal.

El Catàleg de dades i documents interoperables és la relació actualitzada de dades i documents que estan en poder de l'Ajuntament de Vilanova  i/o d'altres administracions públiques i que es poden obtenir per mitjans electrònics, a l'efecte de fer efectiu el dret dels ciutadans i ciutadanes a no aportar-los en un procediment concret.

L'Ajuntament sempre que existeixi habilitació legal, consultarà aquestes dades, excepte que hi consti l'oposició expressa per part de la ciutadania durant la tramitació del procediment concret.

El catàleg de dades i documents de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s'anirà ampliant de forma progressiva.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord