Menú

Ajuts i subvencions: Subvenció per al pagament del lloguer per a persones grans corresponent a l'any 2020

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a persones de 65 anys o més en risc d’exclusió social. L’import màxim de la prestació serà de 200 euros mensuals, i el mínim de 20 euros mensuals. 

Període de tramitació

Anualitat 2020

Termini de la sol·licitud

Fins el 3 de juliol de 2020

Com es pot tramitar:
Tramitable al Servei de Tramitació Avançada

Des del botó TRAMITAR EN LÍNIA que trobareu a continuació, podeu presentar l'imprès de sol·licitud d'aquest tràmit i tota la documentació requerida. Per fer-ho heu de tenir certificat digital o idCAT Mòbil.  Si no el teniu, podeu obtenir-lo aquí.

Presencialment

Totes les tramitacions del servei d'Habitatge es faran preferentment de forma telemàtica. En cas que no us sigui possible fer-ho, cal que demaneu cita concertada al gestor del tràmit: vcanales@vilanova.cat -  93 814 00 00 (ext 2063)

Requeriments

Podeu consultar-los en el web de la Generalitat de Catalunya.

Procediment

Cal emplenar la sol·licitud i presentar-la telemàticament o bé si es vol fer presencialment, demanant cita concertada trucant al telèfon que apareix en aquest tràmit. 

A continuació, l’Oficina Local d'Habitatge comprova tota la documentació aportada i,si cal alguna altra documentació o comprovació, concerta una cita amb la persona sol·licitant o emet un requeriment, per tal de continuar la tramitació corresponent.

Per tal de saber en quin estat es troba el seu expedient, l'interessat/da haurà de consultar els llistats que es publicaran en el taulell d'anuncis de l'Oficina Local d'Habitatge o bé trucar al telèfon de l'Oficina Local d'habitatge 93 816 90 31.

Observacions


 

Qui el pot demanar?

Persones físiques que, en aquest any natural, tinguin 65 anys o més i siguin titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueix el seu domicili habitual i permanent.

Temps mitjà de resolució

A partir del tancament de la convocatòria, entre 3 i 6 mesos

Silenci administratiu

Negatiu

Documentació necessària

- L'imprès de sol·licitud, degudament emplenat i signat.  
- També caldrà aportar els rebuts de lloguer de 2020 pagats fins a la data i la resta de documentació que s'indica a  l'imprès de sol·licitud.

Més sobre el tràmit

Més informació ...

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Habitatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració