Menú

Alta al Registre Ciutadà de Vilanova i la Geltrú

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

El Reial Decret 463/2020, pel qual el Govern d'Espanya declara l'Estat d'Alarma, preveu la suspensió i la interrupció dels terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats del sector públic. El còmput del termini es reprendrà en el moment en què perdi vigència l'esmentat reial decret o, en el seu cas, les seves pròrrogues. 

El Registre Ciutadà de Vilanova i la Geltrú, és un registre d'inscripció voluntària que permet a les persones inscrites rebre informació sobre les diverses experiències de participació que organitza l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú: sessions informatives, tallers participatius, enquestes ciutadanes, consells municipals...

La Regidoria de Participació i d'acord amb el Reglament de Participació Ciutadana, el vol impulsar com a nou mecanisme de participació en la definició dels projectes ciutadans i incrementar, d'aquesta manera, el nivell de participació dels ciutadans i ciutadanes en la presa de decisions.

Període de tramitació

Tot l'any

Termini de la sol·licitud

No n'hi ha

Com es pot tramitar:
Tramitable a la Carpeta Ciutadana (no requereix CIP ni certificat digital)

Mitjançant Carpeta Ciutadana, sense necessitat de certificat digital

Aquest tràmit no requereix CIP ni certificat digital. Tot i així, pots consultar com accedir a l'Administració Oberta i a la meva Carpeta (Carpeta Ciutadana), per disposar de totes les funcionalitats que t'ofereix.
Per correu electrònic

Enviar un correu electrònic a participacio@vilanova.cat. El servei de Participació es posarà en contacte amb la persona interessada per sol·licitar les dades necessàries.

 

Requeriments

Per inscriure's al Registre Ciutadà de Vilanova i la Geltrú és necessari estar empadronat/da en el municipi de Vilanova i la Geltrú i ser major d'edat.

Qui el pot demanar?

Ciutadans i ciutadanes empadronats a Vilanova i la Geltrú amb majoria d'edat.

Temps mitjà de resolució

1 setmana

Normativa relacionada

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració