Menú

Presentació de candidatura a Paborde/Pabordessa de Festa Major 2020 presentades per les associacions participants a les cercaviles de Festa Major

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

L'ajuntament de Vilanova i la Geltrú obre un període de presentació de candidatures per a l'elecció de dos/dues Pabordes/ses de la Festa Major 2020, representants/es de les associacions participants a les cercaviles de FM.

Les normes de funcionament de la Pabordia aprovades pel Ple de l'Ajuntament en data 8 de maig de 2017, preveu l'elecció de 2 pabordes/eses representants de les associacions participants a les cercaviles de FM. Per aquest motiu, les esmentades associacions poden presentar una candidatura per esdevenir membre de la Pabordia 2020.

Període de tramitació

Des del 6 al 20 de juny de 2019

Termini de la sol·licitud

Fins el 20 de juny de 2019

Com es pot tramitar:  Fora de termini
En línia, al Servei de Tramitació Avançada

Tramitació mitjançant el Servei de Tramitació Avançada. Requereix l'ús de certificat digital o idCAT Mòbil.

Requeriments

- Ser una entitat participant a les cercaviles de FM i estar inscrita en el RMEA

- Aportar la documentació requerida

- Una mateixa persona no pot presentar la seva candidatura com a membre de la Pabordia en representació d'una entitat i a títol individual.

Procediment

Podran participar en l'elecció amb dret a vot les entitats que compleixin els requeriments i que hagin fet la sol.licitud prèvia en el tràmit "Sol.licitud de vot de les candidatures a Paborde/Pabordessa de Festa Major 2020 presentades per les associacions participants a les cercaviles de Festa Major".

Les associacions participants a les cercaviles de FM que no vulguin presentar candidatura també podran assistir a la votació i tindran dret a vot sempre que ho hagin demanat mitjançant el tràmit "Sol.licitud de vot de les candidatures a Paborde/Pabordessa de Festa Major 2020 presentades per les associacions participants a les cercaviles de Festa Major".

La persona que exercirà el dret a vot, haurà d'acreditar-se el dia de la votació mitjançant document identificatiu i portar una certificació de l'entitat signada per la presidència i la secretaria amb el segell de l'entitat on consti el seu nom i la seva representació.

La votació dels representants de les associacions participants a les cercaviles de FM, serà el dia 4 de juliol, a les 20 hores, a la Sala Noble de la Casa Olivella (plaça de la Vila, 12, 1r).

Qui el pot demanar?

Qualsevol associació participant a les cercaviles de Festa Major

Documentació necessària

- L'entitat o associació presentarà escrit de presidència i secretaria de l'entitat o associació formalitzant la candidatura on constarà el nom de la persona que presenten.

- Caldrà adjuntar a la sol.licitu una fotografia i un document que respongui, com a mínim, a les qüestions següents:

* Edat del candidat/a

* Definir la visió de la tasca de paborde/ssa

* Coneixement d'altres membres de la Pabordia

* Quin temps es pot dedicar a la tasca de la Pabordia des de l'elecció fins a la Festa Major

* Experiència en la gestió de recursos i/o activitats

* Explicar la visió de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú

* Propostes d'aportació per a la nova edició de la Festa Major

* Altres aportacions que el/la candidat/a consideri escaients

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Cultura, Festa
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració