Menú

Sol·licitud de vot de les candidatures a Paborde/Pabordessa de Festa Major 2020 presentades per les associacions participants a les cercaviles de Festa Major

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

L'ajuntament de Vilanova i la Geltrú obre un període de presentació de candidatures per a l'elecció de dos/dues Pabordes/ses de la Festa Major 2020, representants/es de les associacions participants a les cercaviles de FM.

L'elecció de les persones de la Pabordia que representaran a les associacions participants a les cercaviles de Festa Major van a càrrec de les mateixes associacions. Qualsevol associació participant a les cercaviles de FM podrà donar el seu vot a la candidatura que ho desitgi, si ho demana mitjançant aquest tràmit.

Període de tramitació

Des del 6 al 20 de juny de 2019

Termini de la sol·licitud

Fins el 20 de juny de 2019

Com es pot tramitar:  Fora de termini
Tramitable al Servei de Tramitació Avançada

Tramitació mitjançant el Servei de Tramitació Avançada. Requereix l'ús de certificat digital o idCAT Mòbil.

Requeriments

Qualsevol associació participant a les cercaviles de Festa Major que hagi sol.licitat aquest tràmit i estigui inscrita en el RMEA

Procediment

Podran participar en l'elecció amb dret a vot les entiats que compleixin els requeriments i que hagin fet la sol.licitud prèvia.

Les associacions que no vulguin presentar candidatura també podran assistir a la votació i tindran dret a vot sempre que ho hagin demanat mitjançant el tràmit corresponent i segons les normes de funcionament aprovades pel Ple Municipal del dia 8 de maig de 2017.

La persona que exercirà el dret a vot, haurà d'acreditar-se el dia de la votació mitjançant document identificatiu i portar una certificació de l'entitat signada per la presidència i la secretaria amb el segell de l'entitat on consti el seu nom i la seva representació.

La votació dels representants de les associacions participants a les cercaviles de FM, serà el dia 4 de juliol, a les 20 hores, a la Sala Noble de la Casa Olivella (plaça de la Vila, 12, 1r).

Qui el pot demanar?

Qualsevol associació participant a les cercaviles de Festa Major

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Cultura, Festa
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració