Menú

Entitat Col·laboradora - Sol·licitud de COBRAMENT I JUSTIFICACIÓ de les subvencions

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Tràmit exclusiu per aquelles entitats col·laboradores que tinguin signat conveni de col·laboració amb Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb infants, adolescents i joves amb subvencions atorgades.

Mitjançant carpeta ciutadana, totes les entitats col·laboradores han de presentar la sol·licitud de cobrament i justificació un cop finalitzada la seva activitat, tal com s'estableix en la normativa corresponent. 

Període de tramitació

del 25/06/2019 al 30/09/2019

Termini de la sol·licitud

30/09/2019

Com es pot tramitar:
Tramitable al Servei de Tramitació Avançada (requereix certificat digital)

Tramitació mitjançant el Servei de Tramitació Avançada. Requereix l'ús de certificat digital i signatura electrònica.

Requeriments

Tots aquells recollits en la normativa corresponent. 

Procediment

Per tal que l'Ajuntament pugui efectuar la resta del pagament dels imports de les subvencions concedides, les entitats col·laboradores amb conveni de col·laboració signat hauran de presentar la justificació (mitjançant carpeta ciutadana) adjuntant a la sol·licitud de pagament de la subvenció la documentació requerida.

Un cop comprovada que la justificació és correcta, es farà l'informe corresponent per tal que s'efectui el pagament restant de les subvencions atorgades.

Qui el pot demanar?

- Les entitats amb conveni de col·laboració signat amb Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
- El/la president/a de l'entitat organitzadora de les activitats.

Documentació necessària

  1. Certificat signat pel president/a de l'entitat amb la relació dels infants que han rebut la subvenció i que han realitzat l'activitat.  
  2. "He rebut" signat pel pare/mare o tutor/a legal de cada un dels infants/adolescents conforme és coneixedor de l'import concedit per a l'activitat subvencionada i autoritzant que aquest import es faci efectiu a l'entitat col·laboradora.
  3. Sol·licitud de transferència bancària per a pagaments de la Tresoreria de l'Ajuntament (en cas de no haver-la presentat anteriorment, o haver d'actualitzar les dades de l'entitat)
  4. Document Valoració 

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració