Menú

Subvencions destinades a infants i adolescents amb diversitat funcional per a activitats extraescolars

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Subvencions econòmiques per a facilitar la inclusió d'infants i adolescents amb diversitat funcional igual o superior al 33% que tinguin entre els 3 i els 16 anys (ambdós inclosos) empadronats a Vilanova i la Geltrú per a la seva inclusió en les activitats extraescolars.

Es tracta de subvencionar una part del cost del monitoratge de suport que és necessari per a la inclusió en les activitats extraescolars d'aquests infants/adolescents. 

El curs 2018-2019 com a prova pilot es va iniciar en els centres escolars amb major volum d'alumnat amb diversitat funcional: escola Llebetx, escola El Margalló i escola El Cim. 

Aquest curs 2019-2020 els centres docents i AMPAs/AFAs que es poden acollir a aquesta subvenció són: escola Llebetx, escola El Margalló, escola El Cim, escola l'Aragai, escola Canigó, escola Ginesta, escola Ítaca, escola Sant Jordi i escola Santa Teresa de Jesús. 

Període de tramitació

del 14/10/2019 fins el 25/10/2019

Termini de la sol·licitud

del 14/10/2019 fins el 25/10/2019

Com es pot tramitar:  Fora de termini
Tramitable al Servei de Tramitació Avançada

Per Internet (en línia i amb sistema Vàlid). Per identificar-se cal certificat digital o idCAT Mòbil. Cal emplenar la sol·licitud genèrica en línia, adjuntant la sol·licitud especifica i la documentació requerida

Requeriments

- Empadronats a Vilanova i la Geltrú.

- Infants/adolescents entre els 3 i els 16 anys (ambdós inclosos) amb grau de discapacitat igual o superior al 33%

- Que la mare/pare o el tutor/a legal disposi de NIF-NIE vigent

- Que els infants/adolescents s'inscriguin en una activitat extraescolar organitzada per una entitat col·laboradora de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (curs 2019-2020: Escola Llebetx, Escola Margalló, Escola El Cim, escola l'Aragai, escola Canigó, escola Ginesta, escola Ítaca, escola Sant Jordi i escola Santa Teresa de Jesús)

- Presentar la sol·licitud de subvenció del 14/10/2019 fins el 25/10/2019

Procediment

Per formalitzar la petició, les persones físiques que es vulguin acollir a aquesta subvenció hauran de presentar la sol·licitud de subvenció adjuntant la documentació requerida:

- Dictamen de valoració del grau de discapacitat, certificat ICASS o òrgan que correspongui o carnet discapacitat  (mínim igual o superior al 33%). 

- si és el cas: Carnet de família monoparental i/o carnet de família nombrosa. 

Presencialment o Per Internet (on Line i amb certificat digital) cal emplenar la sol·licitud genèrica on line, adjuntar la sol·licitud especifica i la documentació requerida

Qui el pot demanar?

La mare, el pare o el tutor/a legal de l'infant/adolescent entre 3 i 16 anys (ambdós inclosos) amb diversitat funcional igual o superior al 33%.

Temps mitjà de resolució

2 mesos

Silenci administratiu

Negatiu

Documentació necessària

- Sol·licitud específica de la subvenció per a infants/adolescents amb diversitat funcional

- Dictamen de valoració del grau de discapacitat, certificat ICASS o òrgan que correspongui o carnet discapacitat - mínim igual o superior al 33%-

- si és el cas: carnet de família monoparental i/o família nombrosa. 

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració