Menú

Registre de grups d'interès

Són grups d'interès les persones físiques o jurídiques i les organitzacions sense personalitat jurídica que duen a terme activitats susceptibles d'influir directament o indirecta en l'elaboració i l'aplicació de les polítiques públiques, en l'elaboració de propostes normatives o en la presa de decisions, en defensa d'un interès propi o de tercers o d'un interès general.

Els grups d'interès estan regulats en el Decret Llei 1/2017, de 14 de febrer del Govern de la Generalitat de Catalunya (DOGC número 7310, de 16 de febrer de 2017)

Accediu al web de la Generalitat on trobareu tota la informació sobre els Grups d'Interès de Catalunya.

Qualsevol persona té dret a consultar aquest registre. Per tant, si voleu accedir als grups d'interès del municipi, consulteu aquí el registre seleccionant  Barcelona - Garraf - Vilanova i la Geltrú a la cerca avançada.

I si considereu que sou un grup d'interès i el que voleu és donar-vos d'alta al registre, actualitzar les vostres dades o cancel·lar la vostra inscripció, podeu fer el tràmit en línia a través d'aquest enllaç

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord