Menú

Sol·licitud d'ajut (subvenció) per obres, per atendre situacions especials

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Subvenció que atorga l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, d’acord amb les Bases per a la concessió d’ajuts econòmics en els tributs municipals, per a la realització d'obres.

Termini de la sol·licitud

Pendent de determinar el període de convocatòria de la subvenció

Com es pot tramitar:  Fora de termini
Tramitable al Servei de Tramitació Avançada

Per Internet (en línia i amb sistema Vàlid). Per identificar-se cal certificat digital o idCAT Mòbil. Cal emplenar la sol·licitud genèrica en línia, adjuntant la sol·licitud específica i la documentació requerida

Presencialment

Abans de realitzar aquesta tramitació informeu-vos trucant al telèfon 93 814 00 00 (Extensió 2630) de dilluns a divendres de 9:30 a 14 hores, o enviant un correu electrònic a l'adreça recaptacio@vilanova.cat

Oficina de Recaptació
Plaça de la Vila, 8
Tel.: 938140000 (Ext. 2630)

Procediment

Si es compleixen els requisits de cada cas, cal presentar el model de sol·licitud a la resta de documents a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Per a més informació podeu adreçar-vos a l'Oficina de Recaptació.

  • En el cas d’obres menors o activitats amb comunicació prèvia, l’expedient s’entén aprovat al cap de deu dies hàbils a partir de la data de la sol.licitud.
  • En el cas d’obres majors, l’expedient s’aprova en el moment en què es concedeix la llicència (amb el seu corresponent Decret).

Així per demanar la subvenció, si  l'expedient s'ha aprovat entre els dies 1 de gener i 30 de juny de 2019: fins el 31 de juliol de 2019. Si l'expedient s'ha aprovat entre l'1 de juliol i el 31 de desembre de 2019: dintre del mes següent a la data d'aprovació.

Observacions

En el cas de subvenció per obtenció de qualificació energètica de categoria A, el termini de sol.licitud és el següent:

- Si la qualificació energètica s'ha obtingut entre els dies 1 de gener i 30 de juny de 2019: fins el 31 de juliol de 2019.

- Si la qualificació energètica s'ha obtingut entre l'1 de juliol i el 31 de desembre de 2019: dintre del mes següent a l'obtenció de la qualificació.

Qui el pot demanar?

- La persona interessada o afectada pel tràmit.
- Un/a representant degudament autoritzat/da.

Documentació necessària

- Sol·licitud específica

- Model de transferència bancària de l'Ajuntament

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Gestió tributària i recaptació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració