Menú

Sol·licitud de concessió d'ajut (subvenció) per obres 2019 d'acord amb les Bases per a la concessió d'ajuts econòmics en els tributs municipals per atendre situacions especials.

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Subvenció que atorga l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per a la realització d'obres

Termini de la sol·licitud

Si l'expedient s'ha aprovat entre els dies 1 de gener i 30 de juny de 2019: fins el 31 de juliol de 2019. Si l'expedient s'ha aprovat entre l'1 de juliol i el 31 de desembre de 2019: dintre del mes següent a la data d'aprovació.

Com es pot tramitar:
Presencialment A les oficines indicades
Oficina d'Atenció Ciutadana - OAC
Plaça de la Vila, 8
Tel.: 010 / 938143900
Tramitable al Servei de Tramitació Avançada (requereix certificat digital)

Tramitació mitjançant el Servei de Tramitació Avançada. Requereix l`ús de certificat digital i signatura electrònica

Per Internet (en línia i amb certificat digital) cal emplenar la sol·licitud genèrica en línia, adjuntar la sol·licitud especifica (Sol·licitud de concessió d'ajut (subvenció) per obres) i la documentació requerida

Procediment

Si es compleixen els requisits de cada cas, cal presentar el model de sol·licitud a la resta de documents a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Per a més informació podeu adreçar-vos a l'Oficina de Recaptació.

  • En el cas d’obres menors o activitats amb comunicació prèvia, l’expedient s’entén aprovat al cap de deu dies hàbils a partir de la data de la sol.licitud.
  • En el cas d’obres majors, l’expedient s’aprova en el moment en què es concedeix la llicència (amb el seu corresponent Decret).

Així per demanar la subvenció, si  l'expedient s'ha aprovat entre els dies 1 de gener i 30 de juny de 2019: fins el 31 de juliol de 2019. Si l'expedient s'ha aprovat entre l'1 de juliol i el 31 de desembre de 2019: dintre del mes següent a la data d'aprovació.

Observacions

En el cas de subvenció per obtenció de qualificació energètica de categoria A, el termini de sol.licitud és el següent:

- Si la qualificació energètica s'ha obtingut entre els dies 1 de gener i 30 de juny de 2019: fins el 31 de juliol de 2019.

- Si la qualificació energètica s'ha obtingut entre l'1 de juliol i el 31 de desembre de 2019: dintre del mes següent a l'obtenció de la qualificació.

Qui el pot demanar?

- La persona interessada o afectada pel tràmit.
- Un/a representant degudament autoritzat/da.

Documentació necessària

- Sol·licitud específica

- Model de transferència bancària de l'Ajuntament

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Gestió tributària i recaptació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració