Menú

Justificació subvencions nominatives

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Per percebre la totalitat de la Subvenció Nominativa, caldrà justificar que l'import de  la subvenció s'ha dedicat a la finalitat per a la qual fou concedida tant bon punt l'activitat hagi finalitzat , o bé dins d'un termini màxim de tres mesos després que l' activitat hagi finalitzat. 

En el supòsit de les activitats subvencionades que es realitzin al llarg dels mesos de novembre i desembre, el termini  màxim acabarà el 31 de gener de l'any següent.

Període de tramitació

al llarg de tot l'any

Termini de la sol·licitud

al llarg de tot l'any

Com es pot tramitar:
En línia a STA

Requereix identificació mitjançant idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital

Qui el pot demanar?

Una persona representant de l'Entitat/Associació, degudament autoritzada

Temps mitjà de resolució

un mes

Procediment

Presentar  per la CARPETA CIUTADANA la sol.licitud de cobrament i la resta de documents.

Documentació necessària

  • Sol.licitud de cobrament subvenció nominativa  ( no hi ha cap imprès específic, per que la gestió es fa telemàticament).
  • Memòria de l'activitat o projecte objecte de la subvenció i,  documentació de propaganda com cartells, programes on consti l'escut municipal i la llegenda "amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú".
  •  Tot i que cada entitat pot presentar la memòria que consideri oportuna, caldrà com a mínim indicar les qüestions que queden recollides en el model que s'adjunta.
  • Memòria econòmica, pel que fa a la memòria econòmica caldrà obligatòriament presentar  els impressos que s'adjunten en aquest tràmit i, insertar un arxiu  amb  les factures o altre documentació de valor probatori.
  • Les factures o documentació de valor probatori han de correspondre a la temporada en què s'ha dut a terme l'activitat subvencionada; hauran d'estar pagades, i portar el comprovant de la transferència bancaria feta en motiu del seu pagament.

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Entitats
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració