Menú

Sol·licitud de subvencions per Projectes de Cooperació Internacional

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

INICIDÈNCIA DETECTADA 2/05/2024

El 2 de maig es va produir una incidència en el servei de tramitació electrònica de la web de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que va provocar que no es pogués accedir al tràmit de sol·licitud de subvencions.

Per aquest motiu, S’AMPLIA EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUD DE SUBVENCIONS PER PROJECTES DE COOPERACIÓ INTERNACIONAL AL DESENVOLUPAMENT AL 7 DE MAIG DE 2024, a les 00.00h

Es tracta de la convocatòria de les subvencions per l'any 2024, en règim de concurrència competitiva destinades al foment de la realització d’activitats i projectes de cooperació i solidaritat amb els països del Sud, promovent canvis que permetin el dret de les persones a una vida digna, tot intentant eradicar la pobresa al món.

Podeu consultar tota la informació relacionada a les Bases i a la Convocatòria 2024.

Cada entitat podrà realitzar un únic tràmit de sol·licitud de subvenció adjuntant el formulari corresponent.

Termini de la sol·licitud

Del 13 d'abril al 7 de maig de 2024, ambdós inclosos

Com es pot tramitar:  Fora de termini
En línia a STA

Requereix identificació mitjançant certificat digital

Requeriments

Els que s'estableixen a la Convocatòria i a les Bases Reguladores

Qui el pot demanar?

Podran sol·licitar subvenció les entitats sense ànim de lucre que estiguin inscrites al Registre Municipal d'Entitats i que en els seus estatuts consti que entre les seves finalitats hi ha la realització d’activitats i projectes de cooperació i solidaritat amb els països del Sud. Si en els estatuts de l’entitat no hi consta aquesta finalitat, es podrà presentar l’acord adoptat per assemblea relatiu a la voluntat de realitzar projectes de cooperació al desenvolupament .

La resta de requisits consten a la convocatòria

Temps mitjà de resolució

6 mesos

Silenci administratiu

Negatiu

Procediment

La sol·licitud es presentarà de forma telemàtica a través del Servei de Tramitació Avançada. Per aquest tràmit és necessari disposar de certificat digital.

Una vegada concedida, i en la forma que s'estableix a la convocatòria 2024,caldrà justificar-la.

Observacions

Per poder-vos ajudar en la tramitació de les sol·licituds posem a la vostra disposició un punt d'informació i assessorament de l'Oficina d'Entitats. Aquí us informarem sobre qualsevol tema relacionat amb aquesta convocatòria de subvencions i, si ho necessiteu, us ajudarem a tramitar les sol·licituds via telemàtica. Aquest servei s'oferirà durant el termini de sol·licituds de subvencions, sol·licitant cita prèvia.

Si voleu més informació sobre el certificat digital la podeu consultar aquí.

Documentació necessària

Al tràmit de sol·licitud s'adjuntarà el formulari corresponent.

* Formulari sol·licitud subvenció àmbit Cooperació

Totes les entitats que sol·licitin subvenció a l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú per primera vegada, o aquelles que hagin de modificar les seves dades bancàries, caldrà que presentin

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració