Menú

Sol·licitud d'una segona línia de subvencions per a microempreses, petites empreses, professionals i autònoms de Vilanova i la Geltrú afectades per la crisi de la COVID 19 (2a Convocatòria)

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL


Es tracta de la convocatòria d'una segona línia d'ajuts, per la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva destinades a microempreses, petites empreses, professionals i autònoms de Vilanova i la Geltrú afectades per la crisi de la COVID 19, que porten a terme l'activitat al municipi i que no hagin presentat sol·licitud per aquesta mateixa subvenció en primera convocatòria o que la seva sol·licitud hagi estat desestimada. Només s'admetrà una sol·licitud per persona física o jurídica.

Termini de la sol·licitud

El termini de sol·licitud finalitzarà el dia 1 de març de 2021

Com es pot tramitar:  Fora de termini
En línia, al Servei de Tramitació Avançada

Per Internet (en línia i amb sistema Vàlid). Per identificar-se cal certificat digital o idCAT Mòbil o DNI electrònic. Cal emplenar la sol·licitud en línia, adjuntant la documentació requerida. 

 

Requeriments

Els que s’estableixen a la segona convocatòria.

Procediment

Cal emplenar la sol·licitud en línia adjuntant la documentació requerida

  • La sol·licitud es presentarà de forma telemàtica, a través del servei de Tramitació Avançada; per poder-ho fer, cal disposar de certificat digital o IdCat mòbil
  • L’Ajuntament podrà reclamar altra documentació requerida a la convocatòria durant el procès.

 

Observacions

Qui el pot demanar?

Microempreses, petites empreses, professionals i autònoms de Vilanova i la Geltrú, que han vist afectada la seva activitat per la crisi de la COVID 19, que porten a terme l'activitat al municipi i que no hagin presentat sol·licitud per aquesta mateixa subvenció en primera convocatòria o que la seva sol·licitud hagi estat desestimada.

Temps mitjà de resolució

Dos mesos, des del tancament del període presentació de sol·licituds (1 de març de 2021)

Silenci administratiu

Negatiu

Documentació necessària

OBLIGATORI omplir, signar i segellar els tres documents següents:

  • Full de sol·licitud de subvenció per a microempreses, petites empreses, professionals i autònoms de Vilanova i la Geltrú.
  • Declaració responsable.
  • Sol·licitud de transferència bancària per a pagaments de la Tresoreria de l’Ajuntament o Certificat de titularitat del compte bancari.

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Empresa
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració