Menú

Sol·licitud de subvencions destinades a empreses d’hoteleria, bars i restauració de Vilanova i la Geltrú afectades per la COVID-19

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Es tracta de la convocatòria d’una línia d’ajuts, per la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva destinades a empreses d’hoteleria, bars i restauració de Vilanova i la Geltrú afectades per la crisi de la Covid19.

Tindran dret a sol·licitar les subvencions totes aquelles persones físiques o jurídiques que tinguin l’activitat empresarial al municipi, en els sectors de l’hoteleria, bars i restauració.

Només s’admetrà una sol·licitud per persona física o jurídica.

Podeu consultar tota la informació relacionada a les Bases/Convocatòria 2021

Condicions generals de les subvencions:

Es preveuen les següents subvencions econòmiques:

  • Subvenció del 50% de l’Impost sobre Béns Immobles de la quota de l’exercici 2020 als establiments hotelers donats d’alta a Vilanova i la Geltrú.
  • Subvenció del 25% de la Taxa d’Escombraries d’activitats de la quota de l’exercici 2020 als establiments del sector de la restauració (bars, cafeteries i restaurants) donats d’alta a Vilanova i la Geltrú.
  • Subvenció de la part corresponent al quart trimestre de 2020 de la Taxa d’ocupació del domini públic amb taules i cadires de la quota de l’exercici 2020 als establiments del sector de la restauració (bars, cafeteries i restaurants) donats d’alta a Vilanova i la Geltrú.

Per efectuar el càlcul de la subvenció:

  • S’inclouran les quantitats pagades per recàrrecs abans de la finalització del termini fixat a la convocatòria per sol·licitar les subvencions.
  • En els casos B) i C) la quota no tindrà en compte la reducció del 35% aprovada pel Ple de l’Ajuntament en data 1 de juny de 2020.

Període de tramitació

del 15 de març al 27 d’abril (ambdós inclosos)

Termini de la sol·licitud

fins al 27 d’abril

Com es pot tramitar:
En línia, al Servei de Tramitació Avançada

Per Internet (en línia i amb sistema Vàlid). Per identificar-se cal certificat digital o idCAT Mòbil o DNI electrònic. Cal emplenar la sol·licitud en línia, adjuntant la documentació requerida. 

 

Requeriments

Els que s’estableixen a les Bases/Convocatòria 2021

Procediment

  • La sol·licitud es presentarà de forma telemàtica, a través del servei de Tramitació Avançada; per poder-ho fer, cal disposar de certificat digital o idCAT mòbil
  • L’Ajuntament podrà reclamar altra documentació requerida a la convocatòria durant el procès.

Qui el pot demanar?

Tindran dret a sol·licitar les subvencions totes aquelles persones físiques o jurídiques que tinguin l’activitat empresarial al municipi, en els sectors de l’hoteleria, bars i restauració.
- La persona interessada o afectada pel tràmit.
- Un/a representant degudament autoritzat/da.

Temps mitjà de resolució

Dos mesos, des del tancament del període presentació de sol·licituds

Silenci administratiu

Negatiu

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Alcaldia i protocol
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració