Menú

Entitat Col·laboradora Programa subvencions monitoratge de suport activitats extraescolars curs 2022/2023 d'infants amb diversitat funcional - JUSTIFICACIÓ de l'activitat

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Tràmit exclusiu per aquelles entitats col·laboradores amb Ajuntament de Vilanova i la Geltrú dins el Programa de subvencions per a cobrir part del cost del monitoratge de suport per a activitats extraescolars del curs 2022/2023 d'infants i adolescents amb diversitat funcional.

Mitjançant tramitació en línia, totes les entitats col·laboradores han de presentar la justificació de la realització un cop finalitzada la seva activitat, tal com s'estableix a les Bases reguladores de les subvencions. 

Període de tramitació

Del 13 de juliol al 12 de setembre de 2023

Termini de sol·licitud

Inici: 17/07/2023 0:01 h     Fi: 12/09/2023 23:59 h

Com es pot tramitar:  Fora de termini
En línia a STA

Requereix identificació mitjançant idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital

Requeriments

Tots aquells recollits a les Bases reguladores de les subvencions.

Qui el pot demanar?

- Les entitats col·laboradores del Programa d'activitats extraescolars curs 2022/2023 de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
- El/la president/a de l'entitat organitzadora de les activitats.

Procediment

Per tal que l'Ajuntament pugui efectuar la resta del pagament dels imports de les subvencions concedides, les entitats col·laboradores han de presentar la justificació (mitjançant tramitació en línia) adjuntant el formulari de sol·licitud de justificació de la subvenció i tota la documentació requerida.

Un cop comprovada que la justificació és correcta, es farà l'informe corresponent per tal que s'efectui el pagament de les subvencions atorgades.

Documentació necessària

  1. Sol·licitud de justificació de la subvenció que incorpora la valoració de l'activitat subvencionada
  2. Certificat signat pel president/a de l'entitat amb la relació dels infants que han rebut la subvenció i que han realitzat l'activitat subvencionada (cal indicar si algun infant no ha participat a l'activitat organitzada tot el temps, especificant data d'inici i de finalització).  

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració