Menú

Consulta de documentació a l'Arxiu

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Permet a la ciutadania i a les empreses consultar documentació en format físic o electrònic, que ha passat a conservar-se a l’Arxiu, dins el cicle de vida de documents.

Totes les persones tenen dret a accedir als documents de les administracions públiques i el seu accés només pot ser limitat per motius previstos a les lleis. La Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern és la norma que, amb caràcter general, regula el dret d'accés als documents. La llei estableix que l'accés a la informació és, per defecte, lliure i només pot ser denegat o restringit si el coneixement o divulgació de la informació pot perjudicar aspectes com, entre d'altres, la seguretat pública, la investigació o sanció d'infraccions penals, administratives o disciplinàries; la intimitat i altres drets privats legítims de les persones.

Preu: Gratuït

Període de tramitació

Tot l'any

Termini de la sol·licitud

No n'hi ha

Com es pot tramitar:
En línia a STA

expedients a partir de 2018

Requereix identificació mitjançant idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital

Presencialment

Atenció presencial, expedients fins a 2017,  imprescidindible cita prèvia:

  • Trucant al telèfon:  938930013
  • Enviant un correu electrònic a l'adreça arxiucomarcal@vilanova.cat

 

Arxiu Comarcal del Garraf
Pl. Font i Gumà, s/n
Tel. 938930013

Qui el pot demanar?

- Qualsevol persona física i/o jurídica, major d'edat, pel que fa a la consulta dels documents que formen part de procediments tancats i de lliure accés.

- Qualsevol persona física i/o jurídica, major d'edat, que tingui la condició d'interessat o titular en el procediment, pel que respecta a aquells que continguin documentació protegida per la normativa actual sobre protecció de dades de caràcter personal, propietat intel·lectual o drets d'autor.

- Qualsevol persona física i/o jurídica, major d'edat, que, encara que no sigui interessat o titular del procediment, compti amb les autoritzacions pertinents o bé una resolució de la Comissió Nacional d'Accés, Avaluació i Tria Documental per a accedir a aquesta documentació protegida.

Procediment

Per a poder accedir a la consulta de documentació, caldrà posar-se en contacte amb l'Arxiu, o bé per telèfon al 938930013 o bé enviant un correu electrònic arxiucomarcal@vilanova.cat, per tal de concertar cita prèvia.

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Serveis a les persones, Govern obert
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració