Menú

Presentació de candidatura a membre de la Comissió d'Ètica i Bon Govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Voleu formar part de la Comissió d'Ètica i Bon Govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú?

Sabeu que l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú disposa des de l’any 2013 d’un Codi d’Ètica i Bon Govern que té per objecte establir un marc d’integritat institucional que recull els principis, criteris i instruments que permetin incrementar els nivells de transparència en la gestió pública, el comportament ètic del seu personal i la millora de les relacions i la confiança entre la ciutadania i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú?

El Codi, estableix que per al seguiment i avaluació del compliment dels principis que s’hi inclouen, es constitueix una Comissió d’Ètica i Bon Govern, integrada per 7 persones, una de les quals serà una veïna-veí de la ciutat escollida per sorteig a partir d’una convocatòria pública i oberta.

Us hi animeu?

Termini de la sol·licitud

podeu presentar la vostra candidatura a partir del 27 de juny i fins el 30 de juliol de 2022

Com es pot tramitar:  Fora de termini
En línia a STA

Requereix identificació mitjançant idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital

Presencialment

Cal omplir l'imprés del tràmit que trobareu en aquesta mateixa pàgina i presentar-lo a:

Oficina d'Atenció Ciutadana - OAC
Plaça de la Vila, 8

Requeriments

D’acord amb el que recull el reglament de funcionament de la Comissió d’Ètica i Bon Govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, s’hi podran presentar totes aquelles persones, majors de 18 anys, empadronades a la ciutat i que no siguin treballadores municipals o hagin estat càrrecs electes o de confiança a l’Ajuntament en els darrers dos anys

Qui el pot demanar?

Qualsevol persona major de 18 anys empadronada a la ciutat

Procediment

Per a presentar la vostra candidatura podeu fer-ho presencialment a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o en línia (via telemàtica), a través del Servei de Tramitació Avançada.

Segons el reglament abans esmentat, la selecció de la persona es farà a través d’un sorteig entre totes les persones que prèviament hagin manifestat el seu interès en participar-hi. Aquest sorteig està previst dur-lo a terme les primeres setmanes del mes de setembre.

Observacions

Si voleu disposar de més informació sobre la convocatòria, podeu contactar amb el correu rsc@vilanova.cat on us atendrem i us intentarem resoldre totes les consultes o dubtes que tingueu al respecte.

Documentació necessària

Caldrà que a la sol·licitud, la persona interessada manifesti i exposi el seu interès i motivació per a participar de la Comissió d’Ètica i Bon Govern.

Més sobre el tràmit

Més informació ...

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Govern obert
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració