Menú

JUSTIFICACIÓ de subvencions destinades a organitzadors d'activitats d'estiu per a la contractació de monitoratge de suport 2023

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Tràmit exclusiu per aquelles entitats/empreses organitzadores d'activitats d'estiu 2023 que acullin infants, adolescents i joves amb diversitat funcional i siguin beneficiades de subvencions per a la contractació de monitoratge de suport.

Un cop finalitzada l'activitat, mitjançant tramitació en línia, totes les entitats organitzadores han de presentar la justificació de la realització de l'activitat per a la qual es concedeix la subvenció  acreditant la participació dels infants que han comptat amb monitoratge de suport i la contractació d'aquest monitoratge tal com s'estableix a les Bases reguladores  i a la Convocatòria de les subvencions.

Període de tramitació

Del 28 de juliol al 30 de setembre de 2023

Com es pot tramitar:  Fora de termini
En línia a STA

Requereix identificació mitjançant idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital

Requeriments

Tots aquells recollits a la Convocatòria de subvencions destinades a organitzadors d'activitats d'educació en el lleure a l'estiu 2023 per a la contractació de monitoratge de suport per a la inclusió d'infants, adolescents i joves amb diversitat funcional de Vilanova i la Geltrú.

Qui el pot demanar?

- Les entitats/empreses organitzadores d'activitats d'estiu 2023 que siguin beneficiades de subvencions per a la contractació de monitoratge de suport
- El/la president/a de l'entitat organitzadora de les activitats.

Procediment

Per tal que l'Ajuntament pugui efectuar la resta del pagament dels imports de les subvencions concedides, les entitats organitzadores han de presentar la justificació (mitjançant tramitació en línia) adjuntant el certificat amb la relació dels infants que han  que han comptat amb monitoratge de suport i la contractació d'aquest monitoratge.

Un cop comprovat que la justificació és correcta, es farà el procediment corresponent per tal que s'efectui el pagament restant de les subvencions atorgades.

Documentació necessària

  1. FORMULARI de justificació de la subvenció que incorpora la valoració de l’activitat subvencionada.
  2. CERTIFICAT amb la relació dels infants que han comptat amb el monitoratge de suport pel període previst a la subvenció concedida.
  3. Els contractes laborals o convenis de voluntariat o la RNT (Relació Nominal de Treballadors/es emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social) que acreditin el nombre de MONITORS/ES DESTINATS A FER SUPORT a infants i joves amb diversitat funcional que s’han subvencionat.

Més sobre el tràmit

Més informació ...

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració