Menú

Intervenció oral de les entitats en el Ple Municipal

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Sol·licitud per a la intervenció oral en relació amb algun punt de l'ordre del dia del Ple municipal a entitats inscrites en el Registre Municipal d'Entitats i aquelles amb seu i/o delegació a Vilanova i la Geltrú i que tinguin una implicació directa amb un punt de l'ordre del dia, a través d'un representant, per tal de permetre que aquestes incideixin d'una forma més directa en la presa de decisions dels òrgans municipals.

Període de tramitació

Petició mitjançant aquest tràmit a partir del moment en que es publica l'ordre del dia del Ple i abans de les 13,30 h del dia que tingui lloc el Ple Municipal en què es demani la intervenció

Com es pot tramitar:
En línia a STA

Si teniu dificultats per aquesta tramitació, informeu-vos trucant al telèfon 938140000 extensió 2040 de dilluns a divendres de 9,30 a 14 h o enviant un correu electrònic a l'adreça participacio@vilanova.cat

Requereix identificació mitjançant idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital

Qui el pot demanar?

Podran fer ús d'aquest dret aquelles entitats inscrites en el Registre Municipal d'Entitats i aquelles amb seu i/o delegació a Vilanova i la Geltrú que tinguin interès directe o estiguin directament afectades pel contingut del punt de l'ordre del dia en el qual desitgin intervenir. Les organitzacions polítiques constituïdes legalment no gaudiran d'aquest dret, ja que la seva participació política s'articula mitjançant la concurrència als processos electorals, ni tampoc els sindicats, que ja disposen dels seus canals d'interlocució.
Aquest tràmit cal fer-lo amb certificat digital. Pot ser el certificat digital de persona jurídica de l'entitat que vol intervenir o un certificat digital de la persona física representant legal d'aquesta entitat. El servei de Participació verificarà que aquesta persona realment en sigui el representant.

Temps mitjà de resolució

El Servei de Participació comunicarà la decisió presa al/la titular abans de l'inici de la sessió plenària

Observacions

El dret d'intervenció oral l'exercirà un representant de l'entitat sol·licitant, mitjançant una intervenció no superior a cinc minuts, després de la lectura i abans del debat i de la votació de la proposta inclosa en el punt de l'ordre del dia. Es donarà la possibilitat d'una segona intervenció d'una durada màxima de dos minuts, en cas de que ho sol·liciti la persona que hagi intervingut abans del segon torn d'intervencions dels regidors.

El nombre màxim d'intervencions en relació a un punt de l'ordre del dia serà de cinc, i per rigorós ordre de presentació.

Cap entitat podrà presentar més de cinc peticions l'any.

Normativa relacionada

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Participació, Entitats
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració