Menú

Informació sobre drets de reproducció de les peces de les col·leccions dels equipaments gestionats per l'Institut Municipal de Patrimoni Cultural

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Sol.licitud d'una o vàries fotografies de les obres pertanyents a les col.leccions gestionades per l'Institut Municipal de Patrimoni Cultural: Biblioteca Museu Víctor Balaguer, Museu Romàntic Can Papiol, Espai Far i Torre Blava - Espai Guinovart. 

Preu: Veure Ordenança Fiscal 26

Període de tramitació

Tot l'any

Termini de la sol·licitud

Dues setmanes abans de requerir la imatge

Com es pot tramitar:
Per correu electrònic

Qui el pot demanar?

Qualsevol institució o persona física

Temps mitjà de resolució

Màxim de dues setmanes, depenent si la fotografia cal que sigui feta o ja forma part de l'arxiu de l'equipament.

Silenci administratiu

Per la naturalesa del tràmit no es contempla

Procediment

1.- Escriure un correu electrònic sol·licitant la fotografia de l'obra requerida especificant el nom de la persona o de l'entitat sol·licitant, el correu electrònic de contacte, i el número de telèfon. 

2.- Esperar la resposta per part d'un/a tècnic/a de l'IPaC amb les indicacions oportunes. Caldrà veure si es disposa de la fotografia sol·licitada, o bé cal posar-se en contacte amb un fotògraf per a fotografiar la peça (cost a càrrec del sol·licitant)

3.- Pagament de les taxes o despeses corresponents segons pressupost previ. 

4.- Lliurament del material fotogràfic. En el cas que aquest material s'hagi fet servir per una publicació, caldrà enviar dos exemplars de la publicació realitzada amb les reproduccions. 

Observacions

L'autorització dels drets de reproducció s'han de signar per part del sol.licitant. El museu es quedarà còpia de les reproduccións que es realitzin.

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Museus
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració