Menú

Alta/Baixa/Modificació al Directori de l'Ajuntament

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Sol·licitud d'alta, baixa o modificació al Directori. És una eina d'informació sobre equipaments, comerços i serveis professionals que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa a disposició de la ciutadania. La informació continguda en aquest directori nodreix el portal www.vilanova.cat .

Totes aquelles persones titulars d'una activitat que desitgin incloure la informació sobre el seu establiment o empresa  en aquest directori poden fer-ho mitjançant el formulari corresponent.

La inscripció al Directori és voluntària i gratuïta.

Les dades incorporades en aquest directori es posaran a l'abast de la població a través del portal de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ( www.vilanova.cat), i el telèfon d'atenció ciutadana (010).

Els titulars de les dades, d'acord amb la normativa vigent, podran exercitar els drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les dades mitjançant un escrit adreçat a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (atencio@vilanova.cat) .

Condicions de la inscripció: La publicació de les dades facilitades a través d’aquest formulari estan condicionades a la comprovació per part de l’Ajuntament de Vilanova i a Geltrú de la seva veracitat i actualitat, reservant-se l’Ajuntament el dret a fer les comprovacions que consideri necessàries.

Preu: Tràmit gratuït

Període de tramitació

Tot l'any

Termini de la sol·licitud

No n'hi ha

Com es pot tramitar:
En línia a STA

Cal emplenar la sol·licitud genèrica en línia, adjuntant la sol·licitud especifica que correspongui, alta baixa o modificació, adjuntant també l'alta censal de l'activitat o qualsevol document tributari equivalent.

Requereix identificació mitjançant idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital

Per correu electrònic

Procediment

 

Per Internet (on Line i amb certificat digital) cal emplenar la sol·licitud genèrica on line, adjuntar la sol·licitud especifica que correspongui, alta baixa o modificació, adjuntant també l'alta censal de l'activitat o qualsevol document tributari equivalent.

 

Qui el pot demanar?

- La persona interessada

Temps mitjà de resolució

1 dia feiner

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Comerç, Empresa
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració