Menú

Instal·lació de parades per a la venda de llibres i roses per Sant Jordi

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

El Reial Decret 463/2020, pel qual el Govern d’Espanya declara l’Estat l'Alarma, preveu  la suspensió i la interrupció dels terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats del sector públic. El còmput dels terminis es reprendrà en el moment en què perdi vigència el present reial decret  o, en el seu cas, les pròrrogues d'aquest.

Sol·licitud d'instal·lació de parades de venda de llibres i roses a la rambla Principal, per la diada de Sant Jordi.

Preu: Veure Ordenança Fiscal 23

Període de tramitació

Del 13 de gener al 6 d'abril de 2020

Termini de la sol·licitud

6 abril de 2020

Com es pot tramitar:
Tramitable al Servei de Tramitació Avançada

Per Internet (en línia i amb sistema Vàlid). Per identificar-se cal certificat digital o idCAT Mòbil. Cal emplenar la sol·licitud genèrica on line, adjuntar la sol·licitud especifica

ProcedimentAmb posterioritat a la celebració de la jornada, les persones sol·licitants rebran la liquidació corresponent a les taxes per utilització privativa o aprofitament especial del domini públic, d'acord amb els metres lineals de les parades i els coeficients establerts sobre el model bàsic (veure l'Annex 2 de l'Ordenança Fiscal núm. 23).

Els sol·licitants que tinguin l’autorització i no es presentin sense prèvia justificació, se’ls cobrarà una penalització de 30€.

Observacions

La Unitat de Serveis Municipals (USM) no facilita cap infraestructura per a la instal·lació.

Qui el pot demanar?

Jardineries, llibreries, escoles, associacions de veïns, centres culturals, entitats i ONGs del municipi. No s'admeten ni entitats de fora de Vilanova i la Geltrú, ni tampoc sol·licituds de persones particulars (siguin o no de Vilanova i la Geltrú).

Temps mitjà de resolució

Segons termini

Documentació necessària

- Sol·licitud degudament complimentada. En el cas de les entitats i associacions, cal que la sol·licitud dugui obligatòriament el segell de la mateixa.

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Fires
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració