Menú

Sol·licitud d'informe tècnic d'accidents i atestats

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Sol·licitud per l'obtenció d'informe tècnic d'un accident o atestat (amb o sense víctimes) instruït per la Policia Local de Vilanova i la Geltrú

Preu: Veure Ordenança Fiscal 13, article 6

Període de tramitació

Tot l'any

Termini de la sol·licitud

No n'hi ha

Com es pot tramitar:
Altres Per fax per al Servei municipal de recaptació: 938142425
Presencialment A les oficines indicades
Oficina d'Atenció Ciutadana - OAC
Plaça de la Vila, 8
Tel.: 010 / 938143900
Oficina de Recaptació
Plaça de la Vila, 8
Tel.: 938140000 (Ext. 2630)
Tramitable a la Carpeta Ciutadana (no requereix CIP ni certificat digital)

Mitjançant Carpeta Ciutadana, sense necessitat de certificat digital

Aquest tràmit no requereix CIP ni certificat digital. Tot i així, pots consultar com accedir a l'Administració Oberta i a la meva Carpeta (Carpeta Ciutadana), per disposar de totes les funcionalitats que t'ofereix.

Procediment

Hi ha tres vies per tal de fer la sol·licitud. 

PRESENCIALMENT
Presentar al Registre d'Entrada el model específic d'instància amb les dades personals del sol•licitant i/o el seu representant; la data, hora i lloc dels fets; vehicle/s implicats (si s'escau); i totes les altres dades d'interès que consideri oportunes. El/la sol·licitant es personarà posteriorment al Servei Municipal de Recaptació amb la còpia de la instància per tal de fer el rebut i el pagament de la taxa a l'esmentat Servei (mitjançant targeta bancària) o a les entitats bancàries col·laboradores. Aquesta taxa és de pagament obligatori, i es liquidarà existeixi o no atestat de l'accident (Ordenança Fiscal 13).
Des de la Policia Local se’ls farà arribar l’atestat.

NO PRESENCIALMENT
Fer el pagament d'acord amb la taxa OF13; al Servei Municipal de Recaptació, o a les entitats bancàries col·laboradores. Aquesta taxa és de pagament obligatori i es liquidarà existeixi o no atestat de l'accident.
Dades de la transferència de l'import de la taxa: CAIXABANK, SA "La Caixa" (IBAN: ES28 2100 0024 9902 0072 5822) indicant la referència del transmissor.
Emplenar el model específic de sol·licitud amb les dades següents: data, hora i lloc dels fets; matrícula/es del/s vehicle/s implicats; altres dades d'interès que es considerin oportunes. 
Es pot enviar la documentació per correu postal, o fax (93 814 24 25), al Servei Municipal de Recaptació amb la sol·licitud i el comprovant de la transferència bancària.

CARPETA CIUTADANA (via Tramitar en línia)

Qui el pot demanar?

Persones implicades amb intervencions de la Policia local de Vilanova i la Geltrú. En el cas de despatxos professionals, caldrà tramitar-lo a través de Carpeta Ciutadana.

Temps mitjà de resolució

Màxim 15 dies

Documentació necessària

Cap

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Seguretat i prevenció
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració