Menú

Sol·licitud d'informe tècnic d'accidents i atestats

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Sol·licitud per l'obtenció d'informe tècnic d'un accident o atestat instruït per la Policia Local de Vilanova i la Geltrú

Preu: 47,00 €

Període de tramitació

Tot l'any

Termini de la sol·licitud

No n'hi ha

Com es pot tramitar:
En línia a STA

S'ha de generar i pagar una autoliquidació com a pas previ a la tramitació. En el camp "Observacions" s'ha d'indicar la data i el lloc de l'accident, les matrícules dels vehicles implicats, la referència i el sol.licitant.

No requereix identificació digital


Cal adjuntar el justificant de la transferència bancària en Pdf.

Requereix identificació mitjançant idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital

Presencialment

A les oficines indicades

Abans de realitzar aquesta tramitació informeu-vos trucant al telèfon 938140000 extensió 2750 de dilluns a divendres de 9,30 a 14 hores, o enviant un correu electrònic a l’adreça atencio@vilanova.cat

Oficina d'Atenció Ciutadana - OAC
Plaça de la Vila, 8
Tel.: 938143900/ 010 Preu trucada del 010: 0,15 € per a l'establiment de trucada i 0,18 € per minut

Qui el pot demanar?

Persones implicades amb intervencions de la Policia local de Vilanova i la Geltrú. En el cas de despatxos professionals, caldrà tramitar-lo a través del Servei de Tramitació Avançada.

Temps mitjà de resolució

Màxim 15 dies

Procediment

Hi ha tres vies per fer la sol.licitud:

PRESENCIALMENT
Presentar al Registre d'Entrada (Oficina d'Atenció Ciutadana) el model específic d'instància amb les dades personals del sol·licitant i/o el seu representant; la data, hora i lloc dels fets; vehicle/s implicats (si s'escau); i totes les altres dades d'interès que consideri oportunes. El pagament de l'autoliquidació de la taxa es pot realitzar mitjançant targeta bancària o a les entitats bancàries col·laboradores.
Des de la Policia Local se’ls farà arribar l’atestat.

EN LÍNIA Per internet a través del Servei de Tramitació Avançada, requereix certificat digital.
Fer el pagament, d'acord amb la taxa que recull l'Ordenança Fiscal 13, mitjancant transferència bancària al següent compte de CAIXABANK: ES28 2100 0024 9902 0072 5822, indicant la referència del transmissor.
Aquesta taxa és de pagament obligatori i es liquidarà existeixi o no atestat de l'accident, tenint en compte la Llei de Protecció de Dades.
Emplenar el model genèric de sol·licitud  adjuntant el model específic i el justificant de la transferència en format pdf.

Des de la Policia Local se’ls farà arribar l’atestat.

 

 

Observacions

En el cas de despatxos professionals, caldrà tramitar-lo a través del Servei de Tramitació Avançada (en línia i amb certificat digital)

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Seguretat i prevenció
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració