Menú

Verificació de la seguretat de la Seu electrònica

És segur utilitzar els serveis d'aquesta Seu?

La comunicació entre la ciutadania i aquesta Seu (o els seus serveis) es produeix en condicions totalment segures i fiables. Amb aquesta finalitat, entre altres accions, es fa servir un protocol segur de comunicacions (https) amb el qual s'assoleixen connexions més segures a la xarxa.

La Seu electrònica, per a la signatura dels documents que genera, s'identifica mitjançant un certificat digital de segell electrònic de nivell mitjà.

En aquesta Seu, només serà necessari aportar dades personals, i se sol·licitaran només les estrictament imprescindibles, en el cas de realitzar algun tràmit que requereixi informació d'aquestes característiques. En qualsevol cas, el tractament de les dades de caràcter personal que es dugui a terme a través d'aquest web està subjecte a l'establert a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal.

 

Recomanacions de seguretat

Mai no li demanarem per correu electrònic ni el seu certificat ni el seu codi PIN. Desconfiï si algú els demana.

Mantingui actualitzat el seu sistema operatiu, antivirus i navegador.

Accedeixi a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des d'un web fiable. No accedeixi des d'enllaços que trobi a correus electrònics ni a altres webs.

No escrigui el codi PIN del seu certificat si hi ha algú a prop que pugui distingir què tecleja.

Mai no desi el PIN si es troba en un ordinador que no és l'habitual.

Tanqui correctament el navegador si utilitza ordinadors de llocs públics o als quals tinguin accés terceres persones.

Esculli un PIN difícil d'encertar per reforçar la seva seguretat. No faci servir dades fàcilment deduïbles com la data de naixement, o que porti anotades en algun lloc.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord