Menú

Ús d'espais dels museus de l'Institut Municipal de Patrimoni Cultural

Comparteix:

TRÀMIT MUNICIPAL

Sol·licitud d'ús dels següents espais de l'Institut Municipal de Patrimoni Cultural: sala de la biblioteca patrimonial del Museu Víctor Balaguer, els jardins (en període estival) i el Museu Romàntic Can Papiol.

Preu: Veure Ordenança Fiscal 20

Període de tramitació

Tot l'any

Termini de la sol·licitud

Sol·licitud de l'espai amb una antelació de 30 dies hàbils

Com es pot tramitar:
Per correu electrònic

Qui el pot demanar?

Centres educatius entitats inscrites al registre municipal d'entitats, entitats amb afany de lucre i persones físiques en representació d'un col·lectiu.

Temps mitjà de resolució

Màxim 15 dies

Procediment

Petició de l'espai mitjançant la presentació d'una instància registrada a l'Institut Municipal de Patrimoni Cultural en la que es detalli la informació de l'activitat a realitzar. Un cop acceptades les normes d'ús i aprovat l'import de lloguer, tenint en compte la disponibilitat de l'espai, la reserva es considerarà en ferm. El lloguer s'adequarà a l'horari d'obertura de l'equipament, qualsevol lloguer que difereixi d'aquest, en cas de poder realitzar-se, s'incrementarà l'import corresponent a la despesa extraordinària del personal, d'acord amb les taxes municipals. El lloguer de l'espai implica únicament l'espai, la vigilància i el servei de neteja. En cas de requerir megafonia i altre material, l'Institut Municipal de Patrimoni Cultural no està obligat a garantir-ne la seva disponibilitat.

Observacions

La taxa per a la utilització d'edificis municipals es regirà l'Ordenança fiscal de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, les normes de la qual s'ajusten al que preveu l'article 58 de la Llei 39/1988

Consulta tots els tràmits relacionats amb:

Museus
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració